Vaatwassers

Barvaatwasser voor koppen en glazen met frontale lading. Het ideale toestel voor glazen en koppen tot 20 cm hoog (AP 35.21) en tot 28 cm (AP 40.31). De dubbelwandige deur zorgt voor minder geluid en minder warmteverlies. Deze industriele vaatwasser vult automatisch en is voorzien van de nodige thermische zekerheden en thermostaten.

 

De AP SERIE borden/barvaatwasser met een ideale prijs-kwaliteitverhouding is zowel te gebruiken als bordenwasser (tot dia 32) als in de bar. De vaatwasser vult automatisch en is voorzien van de nodige thermische zekerheden en thermostaten.

 

 

De AL SERIE industriele bordenvaatwasser is een elektronisch gestuurde vaatwasser met een werkhoogte tot 33 cm. Het volledig dubbelwandig toestel waarborgt een minimum aan geluid en een maximum aan warmte-isolatie. De wastank met afgeronde hoeken zorgt voor een makkelijke reiniging. De vaatwasser is voorzien van extra filters tussen de vaat en de wastank. Hij vult automatisch en is voorzien van de nodige thermische zekerheden en thermostaten. Bovendien is dit toestel Belaqua gekeurd!

 

De AH serie doorschuifvaatwasser is het ideale toestel dat grote hoeveelheden borden aankan tot een diameter van 34 cm. Het toestel kan geplaatst worden met aan- en uitvoertafel, zowel links als rechts als in een hoekopstelling. De wastank met afgeronde hoeken zorgt voor een makkelijke reiniging. Deze industriele vaatwasser is voorzien van extra filters tussen de vaat en de wastank. Hij vult automatisch en is voorzien van de nodige thermische zekerheden en thermostaten. Bovendien is dit toestel Belaqua gekeurd!

 

Wij beschikken ook over aan- en uitvoertafels waarvan het bovenblad vervaardigd is in RVS aisi 304 met profiel voor mandgeleiding, met randboord van 40 mm en terugplooi. De achterboord is 100 mm hoog. Het onderstel is een vierkante inox buis van 40 x 40 met RVS regelbare voetjes van 65 mm. Dit toestel is verkrijgbaar voor zowel linkse als rechtse aanvoer, als voor een hoekopstelling, in standaard maten of op maat. Met of zonder afvalgat. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over onze producten, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

 

Met Aristarco kunnen wij u eveneens een groot assortiment plaat- en pottenwassers aanbieden, zowel voor de bakkerij, slagerij als voor de grootkeuken. Wij kunnen u vaatwassers aanbieden voor zowel euronorm platen 600 x 400 als tot euronorm 600 x 800 of 2/1 gastronorm. Wij maken graag in overleg met u een gepaste offerte. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over onze producten, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

 

Ook met korventransportvaatwassers kunnen wij u altijd de juiste oplossing aanbieden. Wij beschikken over toestellen met een capaciteit van 70 tot 140 manden per uur, met of zonder stoom condensatie unit, droogblaas zone enz. In samenwerking met specialisten kunnen wij uw toestel ook voorzien van een omgekeerde osmose installatie, wat u een vlekkeloos resultaat oplevert. Ook hiervoor maken wij graag in samenspraak u aangepaste offerte.