Diensten en het aanbod aan horecamateriaal en grootkeuken apparatuur van VANAL

 

Ontdek de diensten en het aanbod aan horecamateriaal en grootkeuken apparatuur van VANAL in Antwerpen. VANAL in Brecht is reeds 30 jaar uw complete partner bij het installeren en onderhouden van uw horeca- of bedrijfskeuken en grootkeukens. Wij hebben ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van grootkeuken apparatuur en keukentoestellen, fornuizen, frituren, bak- en grillplaten, koel- en vriesvakken, vaatwassers en allerhande andere horecamateriaal. Wij houden alles nauwgezet in het oog op vlak van import en hebben altijd een mooi aangevulde stock. Door deze strategische voorraden kunnen wij ons niet alleen flexibel opstellen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. U zal zeker ook interessante producten vinden in onze product catalogus. Daarbovenop verkopen wij geregeld tweedehandstoestellen en zorgen we voor de beste promoties ! Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en leverbaar zolang de voorraad strekt.

Kom snel eens langs in onze showroom en Cash and Carry afdeling dan helpen wij u met plezier verder. U mag VANAL in Sint-Job-in-‘t-Goor, Antwerpen, gerust altijd contacteren via onze contactpagina voor verdere informatie. Wij zijn trots op ons enthousiast en goedgemutst team van professionals die er alles aan doet om u met de glimlach te laten vertrekken.

Begeleiding bij uw horecazaak in gans het traject van opstart tot opening

 

Tijdens een bezoek aan uw locatie zoeken wij graag met u naar de ideale grootkeuken oplossing voor uw zaak. Wij staan u bij met raad en daad om tot een vlotte uitvoering van uw project te komen. Onze jarenlang opgebouwde know-how stellen wij graag ten dienste van onze bestaande en toekomstige klanten.

In onze ruime showroom kan u in alle rust en met de nodige behulpzaamheid een keuze maken volgens uw behoefte. Wij tekenen graag met u de nodige plannen uit om u een visueel beeld te geven van uw grootkeuken of horeca project. Ook voor reeds bestaande grootkeukens en horeca zaken kunnen wij zeker een meerwaarde bieden.

 

Ontdek het tweedehands aanbod

Wij hebben eveneens een tweedehands grootkeuken, horeca apparatuur afdeling waar u vaak aan zeer voordelige prijzen een koopje kan doen. Uiteraard bieden wij hier ook nog een garantie op de grootkeuken toestellen.
Bekijk hier onze occassies

Blijf op de hoogte van
onze nieuwigheden en promoties

Zo weet u meteen welke allernieuwste snufjes wij aanbieden  voor uw horecakeuken en of grootkeuken.

Schrijf u hier in

Wij hebben een grote tweedehands afdeling . Wil je ons tweedehands aanbod bekijken ?

Eigen technische dienst

Onze dienst na verkoop is reeds vele jaren een gevestigde waarde in de Antwerpse horeca en is nog volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij onze klanten op de best mogelijke manier dienen. Onze techniekers staan 7/7 van 9h tot 17 h klaar om uw problemen op te lossen op technisch gebied van uw grootkeuken apparatuur en installatie.

Wij investeren continu in grootkeuken apparatuur machineonderdelen en bieden een vlotte en vriendelijke service aan. Wij verlenen onze diensten aan binnen een straal van ongeveer 50 km vanuit onze vestiging.

WIL JE …

Een offerte aanvragen

Onze product catalogus bekijken ?