Kooktafels en Fornuizen

De Bertos Macros kooklijn is altijd op zoek naar de meest unieke en robuuste keukentoestellen. Dit merk heeft oog voor detail en houdt van een professionele afwerking. De gietijzeren branders verzekeren een uitermate lange levensduur en zijn bovendien zeer eenvoudig in onderhoud. Daarom twijfelden we bij VANAL in Antwerpen geen moment om een samenwerking aan te gaan met deze kwaliteitsvolle kooklijn en deze toe te voegen aan onze verzameling van horecamateriaal.

Hun ‘high energy’ branders besparen daarbovenop 30% ten opzichte van klassieke branders. Door de hoge nominale warmteafgifte van deze kooktafels en fornuizen regio Antwerpen kan u genieten van een zeer zuinig gebruik. De afgeronde hoeken van de kooktop laten een optimale en eenvoudige reiniging toe. Alle gebruikte inox is in aisi 304 kwaliteit.

U kan kiezen tussen de Max Power, Eco power of Light power versie, volledig elektrisch, keramisch of inductie. Voor de ovens kan u opteren voor elektrisch, statisch of geventileerd. Het deurtje, de plinten en allerhande andere zaken zijn eveneens optioneel. Keuze genoeg dus!

Indien u te veel twijfels heeft of meer informatie wenst, kunt u VANAL in Antwerpen steeds contacteren. Wij staan u graag te woord! Wij raden u zeker ook aan om onze tweedehandsproducten en onze nieuwigheden en promoties eens te bekijken. Wij garanderen ook de beste prijs-kwaliteitverhouding met betrekking op onze friturengrillplaten en koelvakken.