Friteuses

Belgen houden van hun frieten en de horeca spelen hier uiteraard uitgebreid op in. Daarom is het ook van groot belang dat u investeert in een solide frituur regio Antwerpen. Ook hiervan biedt VANAL een sterk gamma van het merk Bertos Macros aan.

Al deze modellen hebben een perfecte mechanische controle, waardoor de temperatuur nauwkeurig kan worden aangepast. Ook hier werd er alles aan gedaan om te zorgen voor een optimale hygiëne. Verder zijn er verschillende beveiligingen geïnstalleerd, zodat uw personeel veilig en comfortabel kan werken. De maximale warmtedistributie voortkomt het snel slecht worden van uw frituurolie.

Maar het uitgebreid aanbod aan horecamateriaal van VANAL in Antwerpen stopt hier niet. Wij verkopen ook kooktafelsgrillplatenkoel- en vriesvakken en vaatwassers. Bekijk ook zeker ons tweedehandsaanbod en onze nieuwigheden en promoties. In onze galerij kan u ook meteen de modellen uitvoerig bekijken en meteen beginnen nadenken over de samenstelling van uw keuken. Al ons horecamateriaal is sterk, modern en van uiterste kwaliteit. Zo kan u vlot en aangenaam werken in een goed functionerende en mooie keuken.

Hebt u meer vragen of wilt u een offerte? Contacteer ons dan gerust telefonisch of via e-mail. U kan ook gewoon ons contactformulier invullen.