Bak en Grillplaten

De bak- en grillplaten regio Antwerpen van de Bertos Macros kooklijn heeft een uitermate lange levensduur en is bovendien zeer eenvoudig in onderhoud. Ook hier kunnen we spreken van ‘high energy’ branders, zodat ze zuinig in gebruik zijn en een nominale warmteafgifte besparen van wel 30% ten opzichte van klassieke branders. De Macros line is verkrijgbaar in Max Power, Eco power of Light power versie. De deurtjes, plinten en andere alternatieven zijn in optie verkrijgbaar. Alle gebruikte inox is in aisi 304 kwaliteit.
Bekijk hier onze Bak en Grillplaten

Een horeca- of bedrijfskeuken is niets zonder een uiterst kwaliteitsvolle grill. Daarom hebben wij bij VANAL in Antwerpen gekozen voor deze kooklijn. Traditioneel grillen wordt bij deze platen geoptimaliseerd, zodat u de temperaturen nauwkeurig kan controleren, u alles netjes kan kuisen en u en uw personeel veilig aan de slag kunnen gaan.

De grill- en bakplaten zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal en gefabriceerd in de ideale vorm om elke soort type voedsel aan te kunnen. Bovendien geven ze een moderne en mooie uitstraling aan uw keuken.

Bij VANAL in Antwerpen vindt u enkel het beste horecamateriaal! Bekijk zeker ook onze andere keukentoestellen, waaronder kooktafels en frituren. Verder verkopen wij ook koelvakkenvaatwassers en combi’s van steamer en bake off.

Bekijk snel onze galerij en ontdek al ons horecamateriaal!

U mag ons altijd telefonisch, per mail of via de contactpagina contacteren voor een offerte, extra informatie of een aankoop.
Wij staan u graag te woord.