Koel en Vrieskasten

Met Infrico biedt VANAL in Antwerpen een topassortiment van horecamateriaal aan, erkend volgens de ISO 9001:2000 normen.

Jaren van ervaring hebben ervoor gezorgd dat tijdens het productieproces van deze koel- en vriesvakken enkel gebruik gemaakt wordt van hoogtechnologische systemen. Al de toestellen zijn van top tot teen, zelfs de niet-zichtbare gedeelten, vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304. Het interieur is voorzien van afgeronde hoeken, goedgekeurd volgens de DC/89/392 hygiënenormen in akkoord met KB 1435/1992 RD 56/1995 in het land van herkomst.

De kasten zijn voorzien van inoxpoten die verstelbaar zijn tot 200 mm. Hierdoor staat al het materiaal stevig stabiel. Daarbovenop zorgt dit voor een makkelijke reiniging onder de kasten. Al onze Infrico-kasten kunnen eventueel aangesloten worden op een afvoer. We vermelden er ook liever bij dat de werkbanken standaard niet zijn voorzien van de opstaande rand achteraan.

Een greep uit ons aanbod:

  • Gekoelde werkbanken met ingebouwde koelgroep:  ook verkrijgbaar in diepvriesuitvoering met glazen deuren en doorgeef, 600 of 800 diep (euronorm)
  • Gekoelde werkbanken met koelgroep op afstand
  • Fotolades
  • Gekoelde saladette
  • Pizzawerkbank
  • Opzetkoelingen

Maar VANAL in Antwerpen biedt nog veel meer mogelijkheden aan. Voor bijvoorbeeld ¼ gn, met glasopbouw of voor sushi. Wens u meer informatie hierover? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Ga ook een kijkje nemen in onze galerij om hier een beter beeld van te krijgen en ontdek meteen onze fornuizenfriturengrillplaten en andere horecamateriaal. Vergeet zeker ook niet onze promoties en tweedehandsaanbod te bekijken!

 

VANAL in Antwerpen biedt enkel de absolute topklasse aan in al zijn horecamateriaal. De ProfiPremium  in line 2/1 GN van Liebherr is hier een voorbeeld van. Deze koelkasten hebben alles wat u nodig heeft voor de koeling in uw horecakeuken.

Deze apparaten zijn in het bezit van een maximaal prestatievermogen. Dit komt door de combinatie van moderne elektronica en innovatieve koelcomponenten. Zo kan zelfs met een omgevingstemperatuur van +43° de temperatuur naar wens van -2° tot +16° (koeling) en van -10° tot -35° resp. tot -26° (diepvries) verzekerd worden. De koelkasten van Liebherr regio Antwerpen aangeboden door VANAL zijn uitgerust met HACCP-conforme elektronica. Deze heeft een seriële port en potentiaalvrij contact voor het registreren van de temperaturen.

Alle ProfiPremium-modellen zijn makkelijk te reinigen en beschikken over het enorm milieuvriendelijke koelmiddel R290, zonder HFK’s. Door de warme gasontdooiing wordt de ontdooicyclus teruggebracht van 30 naar 10 minuten.

Bovendien beschikken deze klassevolle modellen over een grote bergingsruimte, hoogwaardige koelcomponenten en een luchtcirculatiesysteem met tweevoudige ventilatie.

Deze koel- en vriesvakken zijn ideaal indien u weinig ruimte heeft, maar wel professionele koeling nodig heeft. Koelkasten kunnen met een bereik van +1° tot +15° nauwkeurig worden ingesteld (optie mogelijk tot -2°). Wij beschikken ook over geforceerde no frost en statische diepvrieskasten van -14° tot -28°.

Bekijk ons uitgebreid gamma in onze galerij en contacteer ons vervolgens zo snel mogelijk. Informeer u meteen ook over ons assortiment aan bewaar- en klimaatkasten voor wijn.

Het aanbod van horecamateriaal bij VANAL in Antwerpen stopt hier uiteraard niet. Bekijk zeker ook ons assortiment aan fornuizen, frituren, grillplaten en vaatwassers.